Algemene verbouwing

Steek je bestaande woning in een nieuw jasje.

In deze tijd waarin niet veel mensen willen verhuizen zijn er velen die denken aan een verbouwing. Ruimtevergrotende maatregelen zoals een aanbouw of dakkapel. Maar wat als je tevreden bent met je vierkante meters, maar niet meer met de indeling, lichtval of ruimtes van je woning? Dan is een verbouwing een goede oplossing.


Open ruimtes

We zien het steeds vaker, mensen die de kleine kamers en gangetjes zat zijn. Ze zijn op zoek naar een modernere woning met grote open leefruimtes en veel natuurlijke lichtinval. Hun eigen woning voldoet daar niet aan, maar de uitstraling van het pand, de ligging en de tuin, die vinden ze fantastisch. Een verbouwing met aanpassing van de kleine kamers naar open ruimtes, het plaatsen van een pui met veel glas voor extra lichtinval. Er is in je bestaande woning vaak ontzettend veel mogelijk om deze volledig naar je eigen zin te maken.


Wij denken graag mee

Een verbouwing van groot tot klein, we denken graag met je mee. Zorg dat je goed weet wat je met de verbouwing wilt bereiken of wat je juist niet wilt. Wil je een grotere keuken, of juist een extra kantoor? Vind je de woonkamer te donker? Meestal zijn er meerdere oplossingen voor je wensen te bedenken en een bouwkundig oog heeft misschien een idee waar je zelf nog niet aan gedacht hebt.

© 2020 Timmerbedrijf Van Ankeren BV.