Dakopbouw

Je woning te klein? Zet er gewoon een extra verdieping op.

Naast aanbouwen of een dakkapel is er nog een oplossing waarmee je een hoop extra ruimte aan je woning toe kunt voegen. Een compleet nieuwe verdieping bovenop een woning, het verhogen van de nok of het aanpassen van het bestaande dak voor meer ruimte. Een dakopbouw kunnen dus meerdere oplossingen zijn, maar ze voegen allen een volwaardige extra verdieping aan uw woning toe.


Groot resultaat

Een dakopbouw plaatsen is een ingreep met een groot resultaat. Dat wil zeggen, het aantal vierkante meters oppervlak dat je aan je woning toevoegd is vaak enorm. We hebben het immers over het toevoegen van een extra verdieping. Dat betekent natuurlijk ook dat opbouw ook voor het aanzicht van buiten een hele grote impact op je woning heeft.


Kwaliteit voor een goede prijs

Wanneer je plannen hebt voor een dakopbouw of naar manieren zoekt om de ruimtes in je bestaande woning te vergroten, dan denken wij daar graag aan mee. Wij kennen bovendien de juiste mensen, voor een ontwerp dat mooi aansluit bij de bestaande bebouwing. Maar weten ook door onze jarenlange ervaring zelf wat de beste, mooiste en bovendien voordeligste oplossingen zijn. Kwaliteit en uitstraling bieden voor een mooie prijs, daar zoeken wij naar.


Waar moet ik aan denken

Het plaatsen van een dakopbouw is een forse verandering aan uw bestaande woning, die veel invloed heeft op de uitstraling ervan. Ook bouwkundig zijn er veel zaken waar rekening mee dient te worden gehouden. Zorg dus dat je met je wensen en eisen bij deskundige mensen aan tafel zit om deze verbouwing al in een vroeg stadium te bespreken. Uiteraard denken we graag met je mee. Bouwvergunning
Een dakopbouw is een ingrijpende verbouwing en er is dus een bouwvergunning voor nodig. Wij ondersteunen je graag bij de aanvraag en afwikkeling hiervan.

© 2020 Timmerbedrijf Van Ankeren BV.