Is er bij je ingebroken?

Ben je net het slachtoffer geworden van een inbraak in je woning of bedrijfspand, dan wil je de schade natuurlijk snel hersteld hebben. Bel met ons en we zijn binnen het uur bij je.

Inbraakschade herstel

Direct hulp

Een inbraak in een woning of bedrijfspand is al vervelend genoeg. Schadeherstel of een tijdelijke oplossing is iets waar je je op dat moment liever niet druk om maakt. Onze mensen zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag, om je direct hulp te bieden.

Betrouwbare vakmensen

Netjes, snel en vakkundig werk door een professioneel bedrijf dat al ruim 25 jaar actief is. Dat is wel zo vertrouwd. Onze mensen helpen je zo snel mogelijk uit de brand en nemen je de verdere herstelzorgen uit handen.

Niet alleen herstel

Uiteraard bieden wij niet alleen herstelwerkzaamheden aan na een inbraak, maar helpen we je ook graag verder met inbraakpreventie. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Onze mensen kunnen je voorzien van een gedegen advies waarmee je vaak al tegen zeer geringe kosten je woning beter beveiligd.

Onze diensten

  • Herstel van deur- en raamkozijnen
  • Direct vervangende sloten
  • Ruitschade direct hermetisch afgesloten en binnen 24 uur vervangen

Schadeherstel

Onze mensen proberen binnen een uur bij u ter plaatse te zijn en herstellen de schade waar mogelijk direct. Waar dat niet mogelijk is zorgen zij voor een gedegen tijdelijke oplossing om u een zo veilig mogelijk gevoel te geven. Deze schades worden daarna zo snel mogelijk en vaak al binnen 24 uur voor u opgelost. Een inbraak is tenslotte iets wat u liever zo snel mogelijk vergeet.

Is er bij je thuis ingebroken?

Is er bij je thuis ingebroken?

Doe dan aangifte bij de politie, dit kan in principe 24 uur per dag. Je kan aangifte gaan doen op het politiebureau. Houd er hierbij wel rekening mee dat niet elk politiekantoor de hele dag geopend is. In sommige gevallen kan je ook telefonisch aangifte doen. Echter maakt het internet het mogelijk om via de website van de politie 24 uur per dag online aangiften te doen.

Wordt inbraak gedekt door de verzekering?

Bijna alle verzekeringen dekken het risico op inbraak. Het gaat hierbij om de inboedelverzekering die afgesloten is. Wanneer er sporen van inbraak zijn wordt de schade doorgaans altijd gedekt. Wanneer het gaat om insluiping wordt in veel gevallen de schade ook gedekt. Dit geldt eveneens voor diefstal die wordt gedaan door mensen die je zelf hebt binnen gelaten, zoals via de babbeltruc. Echter is dit bij elke verzekeraar anders. Om er precies achter te komen wat bij jouw situatie van toepassing is, moet je in de polisvoorwaarden raadplegen.

Neem na inbraak contact op met je verzekeraar

Zodra de schade opgenomen is en blijkt dat er daadwerkelijk spullen gestolen zijn en de aangifte van deze spullen achter de rug is, dien je contact op te nemen met je verzekeraar. De gestolen spullen krijg je haast nooit terug. Het enige wat je kan doen is de financiële waarde van deze spullen terug vragen. In de meeste gevallen wordt dit door je verzekeraar vergoed. Doorgaans moet je dan een schadeformulier invullen. Om een geldbedrag van de gestolen spullen terug te krijgen moet je originele betalingsbewijzen bijvoegen. Alleen dan krijg je een geldbedrag als vergoeding terug.

Snel en voordelig beveiligen

Naast materiele schade zorgt een inbraak ook voor psychische schade en het onveilige gevoel kan lang aanblijven. Hoe weert u inbrekers uit uw huis en hoe kunnen wij u daar bij helpen.

Deur- en raambeveiliging

Nog steeds worden de meeste inbraken gepleegd via een eenvoudig open te maken deur of raam, dit terwijl er veel eenvoudige maatregelen te nemen zijn om dit beter te beveiligen. Deuren op slot draaien en de sleutel eruit halen is daar 1 van, maar veelal kunnen we de beveiliging van uw woning al sterk verbeteren door te zorgen voor gedegen hang en sluitwerk en bijvoorbeeld het plaatsen van inbraakstrips.

Signalering en alarm

Een goed werkend alarmsysteem is uiteraard een uitstekend middel om inbrekers te weren, alleen wanneer het alarm afgaat is er vaak wel al schade aan gebracht. Met signalering richten wij uw woning en de teogang daartoe dusdanig in dat inbrekers al op voorhand afgeschrikt worden. Dit doen wij bijvoorbeeld door de achterzijde van uw woning te voorzien van bewegingsmelders met gekoppelde verlichting.

Ik ben thuis simulatie

Nog steeds zijn er erg veel mensen die onderschatten hoe belangrijk het is om uw woning een bewoonde indruk te laten maken, bovendien weten ook veel mensen niet hoe ze dit moeten realiseren. Wij kunnen in iedere woning eenvoudig te bedienen installaties aanbrengen die zorgen voor realistische thuissimulaties. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

© 2020 Timmerbedrijf Van Ankeren BV.